Ένταση στην δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη: Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο ένας κατηγορούμενος

1942
228

Να υπερασπιστεί τον εαυτό του μόνος του ζήτησε ο κατηγορούμενος Μ.Κ. από τη Ρόδο, αρνούμενος την υπεράσπιση του κ. Μαντά, κατά την τέταρτη ημέρα της δίκης για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο το Νοέμβριο του 2018.

Πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο κατηγορούμενος Μ.Κ. ζήτησε να υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του, λέγοντας ότι δεν τον υπερασπίζεται ο δικηγόρος του «όπως πρέπει» και έχει αποδείξεις (για την αθωότητά του) που δεν τις δίνει. Απευθυνόμενος στον κ. Μαντά του είπε χαρακτηριστικά «να υπερασπιστείς τον Α.Λ.». «Εγώ δεν είμαι βιαστής ούτε δολοφόνος, τα έκανε όλα μόνος του (ο Α.Λ.) τη βίασε, τη χτύπησε, την έκανε μπάνιο κι εγώ του έλεγα σταμάτα. Εγώ την Ελένη τη βοήθησα και έκλαψα για την πάρτη της» είπε μεταξύ άλλων ο Μ.Κ. Μάλιστα αρνήθηκε να μιλήσει στη γιαγιά και τον πατριό του, φωνάζοντας και στους δύο να φύγουν και ότι θα υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του.

«Ο κ. Μαντάς δε με εκπροσωπεί, ο κ. Λυκουρέζος δε με εκπροσωπεί, θα εκπροσωπήσω τον εαυτό μου μόνος μου» είπε ο Μ.Κ κατά την είσοδο της Έδρας, απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του δικαστηρίου.

«Βγάλανε λεφτά και θέλουν να με βάλουν μέσα να σαπίσω στη φυλακή. Λένε ψέματα για μένα» είπε και ερωτηθείς από την πρόεδρο για την κατάστασή του είπε ότι «έχει καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες».

Πρ.: Σε τι κατάσταση είστε τώρα; Πώς νιώθετε;

Μ.Κ.: Σούπερ.

Πρ. Έχετε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ;

Μ.Κ.: Ναρκωτικά.

Πρ.: Πού τα βρήκατε;

Μ.Κ.: Μαγικά..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ