Απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται από συγγενείς και φίλους του Γιώργου Κοτανίδη αναφορικά με το αν υπήρξε ή όχι ιατρικό λάθος που οδήγησε στο θάνατό του αναμένεται να δώσει ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).

Η ΕΔΕ διετάχθη προκειμένου να βρεθεί όλο το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό για το χειρισμό της κατάστασης της υγείας του άτυχου ηθοποιού, καθώς οι οικείοι του, συνάδελφοι και φίλοι, καταγγέλλουν ότι σειρά λαθών και χειρουργικές επεμβάσεις που δεν πήγαν καλά στέρησαν τη ζωή από τον ηθοποιό Γιώργο Κοτανίδη.

Το ιστορικό

Ο Γιώργος Κοτανίδης τα Χριστούγεννα μπήκε στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας και κατέληξε να χάσει τη ζωή του ύστερα από μια σειρά επιπλοκών.

Ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στο STAR υποστήριξε πως όλα ξεκίνησαν από έναν ειλεό, ο οποίος δεν αντιμετωπίστηκε σωστά από τους γιατρούς, πράγμα που οδήγησε σε περαιτέρω προβλήματα με την καρδιά του.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebookο ο Γρηγόρης Ψαριανός αναφέρει: «Μας αποχαιρέτησε ξαφνικά – θύμα ιατρικής αμέλειας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ