Τεράστια ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί από ανάρτηση πρώην αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να έχει δημοσιοποιήσει φωτογραφία του τραπεζικού του λογαριασμού. Πρόκειται για ένστολο που συμμετείχε σε περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας, διάφορες άλλες υπηρεσίες του δρόμου.

Το θέμα ανέδειξε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «τα Νέα» και «το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως ο αστυνομικός αποχώρησε πρόωρα από την Ελληνική Αστυνομία, είχαν γίνει ορισμένες έρευνες με το ερώτημα της διαφθοράς. Ερευνούνταν υποθέσεις που αφορούσαν στις σχέσεις του με κάποιους σκοπευτικούς συλλόγους. Έφυγε πρόωρα από την Ελληνική Αστυνομία με δική του πρωτοβουλία.

Εμφανίζεται χθες να προχωρά σε μια ανάρτηση όπου εμφανίζεται στον τραπεζικό του λογαριασμό το εντυπωσιακό για απόστρατο αστυνομικό ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ, γράφοντας μάλιστα πως «έμεινα μάλιστα με τα ψιλά».

Το παραστατικό που δημοσιοποίησε ο αστυνομικός ελέγχεται για το αν είναι προϊόν μοντάζ, καθώς μέχρι προ δύο μηνών ο συγκεκριμένος ήταν ακόμα μέλος της Ελληνικής Αστυνομίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ