Δυόμιση χρόνια από τον περίεργο θάνατο της μητέρας τριών παιδιών στη λίμνη Τριχωνίδα, το «Τούνελ» έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες.

Ο γιατρός που φέρεται με κάποιο τρόπο να έχει εμπλακεί στην πολύκροτη ιστορία της Ειρήνης Λαγούδη που απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε αποκλειστικά στο «Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη.

«ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ…»

«Δέχθηκα να σας μιλήσω γιατί χειριστήκατε την όλη υπόθεση με σοβαρότητα και εγκυρότητα. Αν ήταν άλλος θα είχα κλείσει το τηλέφωνο. Οργάνωσαν έναν κοινωνικό κανιβαλισμό σε βάρος μου και όλη αυτή τη μυθολογία και έλλειψη σεβασμού και γύρω από το πρόσωπο της Ειρήνης Λαγούδη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου, είπε:

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία οικονομική συναλλαγή με την Λαγούδη. Όλα αυτά είναι ψέματα. Έλεγαν ότι της είχα αρπάξει χρηματικό ποσό € 100.000. Είπαν ότι είμαι διακινητής ναρκωτικών ουσιών, τοκογλύφος και μαστροπός. Καταλαβαίνετε τι έχω υποστεί όλα αυτά τα χρόνια; Μπορείτε να το φανταστείτε;», κατέληξε.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ…

Ιδιαίτερα είναι και τα όσα είπε στην Αγγελική Νικολούλη ο δικηγόρος Σπύρος Μπουρδανιώτης που εκπροσωπεί τον γιατρό στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

«Από τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, τα ευρήματα, τους μάρτυρες και από την εξονυχιστική έρευνα του συνόλου της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας της θανούσης, δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια και για το λόγο αυτό δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον οποιουδήποτε συγκεκριμένου προσώπου», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, αναφέρθηκε στις διαρροές που υποστήριζαν ότι είχε ασκηθεί δίωξη εναντίον του γιατρού για κακουργηματικές πράξεις.

«Οι διαρροές αυτές ξεκίνησαν από ένα πιστοποιητικό με ψευδές περιεχόμενο που εκδόθηκε από δημόσια Αρχή. Επειδή έπρεπε να στηριχθεί το ψευδές σενάριο της δολοφονίας της, έπρεπε να εφευρεθεί και ο δολοφόνος. Υπήρχε κίνητρο από έναν κύκλο ανθρώπων. Υπήρχε μια σχέση του πελάτη μου με την Ειρήνη Λαγούδη, τα εσωτερικά στοιχεία της οποίας αφορούσαν τους ίδιους και κανέναν άλλον. Η θανούσα είχε σοβαρά οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα. Είναι λυπηρό αυτό που της συνέβη», κατέληξε.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, η δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη Έφη Τσιλικιώτη, συνεργάτιδα του Βασίλη Ταουξή, είπε:

«Η οικογένεια από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως ο θάνατος της Ειρήνης οφείλεται σε δολοφονία. Θρηνεί και περιμένει από τη Δικαιοσύνη να μάθει την αλήθεια. Δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα του Ανακριτή για να λέμε οτιδήποτε.»

Πηγή: Φως στο Τούνελ