Με τη γνωστοποίηση απόφασης του Εφετείου Λάρισας, το οποίο επιδίκασε σε βάρος του Δήμου Βόλου ποσά που ξεπερνούν το 1.500.000,00 ευρώ, απάντησε ο Νίκος Παπαπέτρος στον Αχ. Μπέο και στην προσωπική επίθεση, που δέχθηκε μετά τη δήλωσή του για “το απόλυτο κώλυμα εκλογιμότητας που αντιμετωπίζει ο απερχόμενος” δήμαρχος.

Ο κ. Παπαπέτρος εκπροσώπησε νομικά στο Εφετείο την πλευρά των πολιτών, που στράφηκαν ενάντια στον Δήμο Βόλου, ο οποίος είχε κερδίσει πρωτόδικα την υπόθεση.
Το Εφετείο Λάρισας επιδίκασε 1,5 εκατ. ευρώ σε βάρος του Δήμου Βόλου

Η δήλωση του κ. Παπαπέτρου:

Απαντώντας, δήθεν, ο Δήμαρχος Βόλου (αν ο ίδιος το θεωρεί απάντηση!) στα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε μηνύσεις που υποβλήθηκαν για διάπραξη σοβαρότατων ποινικών αδικημάτων που έχουν σχέση με τη διαχείριση του Πανθεσσαλικού σταδίου, επιτέθηκε πάλι στο πρόσωπό μου με τους γνωστούς χαρακτηρισμούς του τύπου «χασοδίκης» κλπ, επικαλούμενος μάλιστα και δικαστικές υποθέσεις τις οποίες χειρίσθηκα ως δικηγόρος και είχαν αρνητική έκβαση. Μάλλον, δεν έχει κατανοήσει ότι η ικανότητα ενός νομικού δεν κρίνεται από το αποτέλεσμα της δίκης, καθόσον δεν μπορεί να εκπροσωπεί πάντα εντολείς που έχουν δίκαιο, αλλά από τον ίδιο το χειρισμό της υπόθεσης. Δεν κατανοεί επίσης ότι δεν ζητώ την ψήφο του Βολιώτικου λαού ως δικηγόρος, αλλά ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Παρά ταύτα, επειδή αναφέρθηκε σε κάποιες υποθέσεις, θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι αυτές δεν κρίνονται μόνο σε πρώτο βαθμό, αλλά και σε δεύτερο. Και του γνωστοποιώ, επειδή μάλλον δεν το έχει πληροφορηθεί ακόμη, ότι πριν λίγες μέρες εκδόθηκε απόφαση από το Εφετείο Λάρισας (σε υπόθεση που είχε κερδίσει πρωτοδίκως ο Δήμος) που έκανε δεκτή έφεση των εντολέων μου και επιδίκασε σε βάρος του Δήμου Βόλου ποσά που με τους τόκους ξεπερνούν το 1.500.000,00 ευρώ.

Και ερωτώ τον απερχόμενο Δήμαρχο Βόλου:

Δήμαρχε τι θα κάνεις;

Θα την πληρώσεις την απόφαση; Ή θα μας στείλεις πάλι φιλάκια και θα επιβαρυνθεί ο Δήμος τόκους και δικαστικές δαπάνες, όπως έγινε και με την ΕΡΓΗΛ, αλλά και με την υπόθεση δαγκώματος συμπολίτη μας από σκύλο;”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ