Στον εισαγγελέα οδηγείται εντός της ημέρας ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, είναι κάτοχος πλαστών εγγράφων, τα οποία δεν δικαιολογούν την παραμονή του στη χώρα. Συγκεκριμένα, 7 άτομα, ένας εκ των οποίων είναι ο πατέρας του αγνοούμενου κοριτσιού, κατηγορούνται για παράβαση του κώδικα μετανάστευσης και για πλαστογραφία εγγράφων.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο διακίνησης ή παράνομης υιοθεσίας της μικρής κοπέλας σε χώρες του εξωτερικού.

Υπενθυμίζεται ότι το 7χρονο κορίτσι εξαφανίστηκε από την περιοχή του Παγκρατίου στις 23 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους, ενώ στο φως της δημοσιότητας έρχονται καινούρια στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικών εκπομπών, οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται στον πατέρα της αγνοούμενης μαθήτριας, με σκοπό να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισής της.

Η νέα κλήση για κατάθεση του πατέρα στην Ασφάλεια έγινε από τις Αρχές με αφορμή δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό, στην οποία υποστήριξε ότι τον είχαν πλησιάσει από μια ΜΚΟ προτείνοντάς του να δώσει το ανήλικο κορίτσι για υιοθεσία. Αμέσως οι Αρχές κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνό του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ