Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ξανά ο πατέρας της επτάχρονης Βαλεντίν, η οποία έχει εξαφανιστεί από την προπαραμονή των Χριστουγένων.

Τα «τυφλά» τηλεφωνήματα, η παρουσία του πατέρα στο αεροδρόμιο, το ταξίδι στη Γαλλία και οι ΜΚΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία, που συνεχίζει να ερευνά διεξοδικά την υπόθεση, ζήτησε από τον πατέρα να δώσει εξηγήσεις σχετικά με νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Η αστυνομία ζητά απαντήσεις για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και ξανά μετά από τρεις μέρες. Στο μικροσκόπιο έχει μπει δήλωση που έκανε ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη. Ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού είχε πει ότι ΜΚΟ του είχαν ζητήσει δυο φορές ενώ βρισκόταν στη Λέσβο κι άλλη μια ενώ είχε πια έρθει στην Αθήνα, να υιοθετήσουν το παιδί. Επίσης, πειστικές απαντήσεις δεν έχουν δοθεί από τον πατέρα στο ερώτημα γιατί είχε πάει στη Γαλλία λίγους μήνες πριν από την εξαφάνιση της μικρής. Επιπλέον δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ταυτότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνούσε στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας.

Διαπιστώνουν κενά στις καταθέσεις του πατέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν διαπιστώσει κενά στις καταθέσεις του πατέρα. Για τον λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητη η επανεξέτασή του με συμπληρωματική κατάθεση. Ωστόσο, φαίνεται ότι μέχρι στιγμής οι απαντήσεις εξακολουθούν να είναι ανεπαρκείς. Ήδη, πάντως, έχει κινηθεί η διαδικασία συνδρομής των γαλλικών αρχών στις έρευνες ώστε να διαπιστωθούν οι κάτοχοι των γαλλικών τηλεφωνικών αριθμών με τους οποίους επικοινωνούσε ο πατέρας της Βαλεντίν στο αεροδρόμιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ