Σοκάρουν τα νέα για τον Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ. Ύστερα από επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας στην περιοχή Ταμαουλίτας στο Μεξικό, το βράδυ του Σαββάτου (27/01) πραγματοποιήθηκε κλήση έκτακτης ανάγκης, από την οικογένεια του ποδοσφαιριστή της «Ένωσης».

Δυστυχώς, η θεία του ποδοσφαιριστή έχασε τη ζωή της, καθώς δολοφονήθηκε από τους ληστές. Παράλληλα, τραυματίστηκε σοβαρά και η μητέρα του Πισάρο, η οποία επέζησε από δύο πυροβολισμούς, ενώ βίαιη επίθεση δέχθηκε και ο θείος του. Αμφότεροι βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπως τόνισε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τη μεξικανική ιστοσελίδα «Heraldo»: «Η επίθεση έγινε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την επίθεση στο σπίτι της θείας του Πισάρο, με την ίδια να δολοφονείται, ενώ η μητέρα του Πισάρο και ένας άλλος άνδρας, πιθανότατα ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού.

Τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον άνδρα στο νοσοκομείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανακάλυψε μια γυναίκα τυλιγμένη σε κουβέρτες που αποδείχθηκε ότι ήταν η θεία της μητέρας του Πισάρο που ήταν νεκρή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ