Στη σύλληψη ενός 27χρονου τράπερ προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, με τις κατηγορίες περί αρπαγής, ξυλοδαρμού, εκβίαση και εμπρησμό σε βάρος ενός 20χρονου μουσικού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις σχετικές αστυνομικές αναφορές, ο 27χρονος τράπερ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές σε υπόθεση ναρκωτικών. H νέα σοβαρή υπόθεση με πρωταγωνιστή τον 27χρονο έχει να κάνει με αρπαγή 20χρονου μουσικού, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια με ανάρτησή του στο Tik Tok πως ο τράπερ τον οδήγησε χωρίς τη θέλησή του στον Υμηττό, τον ξυλοκόπησε και έπειτα απαιτούσε να του δώσει 20.000 ευρώ.
Όταν ο 20χρονος αρνήθηκε να παραδώσει τα χρήματα, ο 27χρονος προχώρησε σε εμπρησμό ρίχνοντας βόμβα μολότοφ στα μηχανάκια στην πιλοτή του σπιτιού του νεαρού μουσικού.
Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία στην αστυνομία, ο 27χρονος τράπερ απειλούσε τον 20χρονο μουσικό το τελευταίο διάστημα, ενώ παρέδωσε και βίντεο, που όπως υποστηρίζει, δείχνουν τον τράπερ να τον χτυπάει, ενώ οι μοτοσικλέτες τυλίγονται στις φλόγες.
Να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 27χρονο τράπερ, εντοπίζοντάς τον από τις αναρτήσεις που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

87546ca80ff649afa9e73c6bd3e263e8.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ