Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έρχεται στο φως της δημοσιότητας… καθώς η σφραγίδα επικύρωσης της επιστολής ανασκευής του 16χρονου είναι… πλαστή, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Δημήτρης Δεληγιάννης.
Μάλιστα ανύπαρκτος είναι και ο υπάλληλος ο οποίος φέρεται να υπέγραψε την επιστολή ανασκευής, όπως αναφέρει το Mega.
Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως φαίνεται στην αστυνομική της ταυτότητα.
Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ κι συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.
«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», είπε ο αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων στο MEGA.
Να θυμίσουμε πως υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο ένας εκ των νεαρών που κατηγορεί τον Πατέρα Αντώνιο ανασκεύασε τα όσα είπε, ωστόσο ο δικηγόρος του αλλά και η μητέρα του το διέψευσαν άμεσα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ