Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε το πρωί της Δευτέρας για τον φερόμενο ψευτογιατρό στο πλαίσιο της δίκης για τη δολοφονία του 19χρονου, Άλκη Καμπανού.

Είπε χαρακτηριστικά ότι «κακώς γίνεται μια παρομοίωση της μιας υποθέσεως με την άλλη».

Και συνέχισε «εδώ έχουμε έναν άνθρωπο ο οποία είναι κοντά στα 70 χρόνια, ο οποίος μέχρι και πριν από τουλάχιστον 6 χρόνια, ήταν επίλεκτος φυσιοθεραπευτής της μπασκετικής ομαδας του Ολυμπιακού, την πρωταθλητών Ελλάδος», είπε ακόμη, υπογραμμίζοντας στη συνέχεια πως και η σύζυγός του ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος.

«Είναι δυο άνθρωποι, οικογενειάρχες», είπε σχετικά, λέγοντας πως δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του 66χρονου.

«Δικαιοσύνη Ουγκάντας» η δημοσιοποίηση στοιχείων χωρίς δίωξη
Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κύριος Κούγιας τόνισε ότι «αυτό που γίνεται είναι Δικαιοσύνη Ουγκάντας. Ακούω και εσάς να λέτε ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του. Μάλλον έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης από την Αστυνομία. Καμία ποινική δίωξη εις βάρος του δεν έχει ασκηθεί, για αυτό δεν έχει κληθεί να απολογηθεί σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας».

Συνεχίζοντας τα πυρά προς τους αστυνομικούς, ο Αλέξης Κούγιας είπε πως στην υπόθεση αυτή υπάρχει «Δικαιοσύνη κουκουλοφόρων», προσθέτοντας ότι «η Αστυνομία χωρίς να έχει ασκηθεί δίωξη και χωρίς να έχει κληθεί, όπως πρέπει βάσει νόμου, ο άνθρωπος αυτός να δώσει εξηγήσεις για όσα τον κατηγορούν κάποιοι με γυρισμένες πλάτες και αλλοιωμένες φωνές, δίνει στην δημοσιότητα τα στοιχεία του. Η Αστυνομία έκανε μια ενέργεια που επιτρέπεται μόνο όταν έχει διαπιστωθεί ότι κάποιος έκανε μια παράνομη πράξη και συνηθίζεται σε βιαστές και κακοποιητές παιδιών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ