Μια νέα χειρόγραφη, συμπληρωματική διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αποσπάσματα μετέδωσε το MEGA στο οποίο μίλησε ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής.
Στην ιδιόγραφη διαθήκη, μεταξύ άλλων ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρει:
“Τα ξέρω όλα, τους γνωρίζω όλους, αλλά πάνω απ’ όλα μισώ την περίοδο 2010 – 2019.
Αηδιάζω μόνο, μόνο αηδία, αηδία γιατί ξένες και ντόπιες πολιτικές δυνάμεις επιχείρησαν, στόχευσαν στην εξαθλίωση, την καταστροφή μας. Ξέρω ότι θα αφήσω αυτόν τον κόσμο χωρίς τύψεις αλλά πολύ πικραμένος.
Δεν εξαπάτησα κανέναν αλλά εξαπατήθηκα. Δεν αδίκησα κανέναν παρά μόνο τη σύζυγό μου και τον γιο μου”, αναφέρει το απόσπασμα που εξασφάλισε το “MEGA Καλημέρα”.

“Τώρα τα γνωρίζω όλα”

Όπως είπε ο δικηγόρος, “είναι χειρόγραφη, μία συμπληρωματική διαθήκη έχει γραφτεί λίγους μήνες μετά. Υπάρχει μέσα η φράση “τώρα τα γνωρίζω όλα”. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν αποφυλακίστηκε δήλωσε ότι δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει γιατί είχαν κλαπεί. Στη συνέχεια προσπάθησε να μαζέψει κάποια στοιχεία από αυτά που είχαν κλαπεί, και σε αυτό αναφέρεται η εν λόγω φράση”.
“Στην 3η διαθήκη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατονομάζει ποιοι τον αδίκησαν, ποιοι τον πίκραναν και ποιοι του φόρτωσαν περισσότερα πράγματα από αυτά που θα έπρεπε.
Το άλλο σκέλος της διαθήκης είναι πιο ανθρώπινο επίπεδο, και εξηγεί ποιοι συγγενείς και φίλοι, συνεργάτες τον πίκραναν και τον αδίκησαν. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι αναφέρει ότι χωρίς την γυναίκα του και τον γιο του δεν θα ήταν στη ζωή. Ο γιος του είναι ένα εξαιρετικό παιδί, είναι απολύτως συνειδητοποιημένο για τον ρόλο που του επιφυλάσσει ο πατέρας του, και μάλιστα έχει δηλώσει πως θα αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα του “, συμπλήρωσε.
“Μόλις δημοσιευτεί η 3η διαθήκη θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύαμε.
Η 2η διαθήκη είναι μία κατάθεση ψυχής, αναφέρει τον λόγο που αποκληρώνει τους συγγενείς του. Χαρακτηριστικά λέει:
“Όταν δεν είχα χρήματα με πέταξαν σαν σκουπίδι”. Δεν είναι ωραίο προφανώς να αποκληρώνονται οι συγγενείς αλλά είναι συγκεκριμένοι και σοβαροί λόγοι.
Γι αυτό τονίζει ότι χωρίς τη σύζυγό του και τον γιο του δεν θα βρισκόταν εν ζωή”, κατέληξε λέγοντας ο κ. Αλεξανδρής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ