Ήταν τελικά η προσπάθεια πώλησης ενός διαμαντένιου ρολογιού Rolex του Jair Bolsonaro σε εμπορικό κέντρο της Πενσυλβάνια το περιστατικό που θα καταστρέψει τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας, διερωτώνται οι New York Times, εξαιτίας των δικαστικών μπελάδων που αντιμετωπίζει ο βραζιλιάνος.
Αφού ο προσωπικός του βοηθός ταξίδεψε σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Willow Grove Park για να πουλήσει το Rolex και ένα ρολόι Patek Philippe τον Ιούνιο του 2022, ο Bolsonaro κέρδισε τουλάχιστον μέρος της πώλησης των 68.000 δολαρίων, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η αστυνομία της Βραζιλίας εξετάζει το ενδεχόμενο ο Jair Bolsonaro και ορισμένοι από τους συμμάχους του, να προσπάθησαν να υπεξαιρέσουν δώρα που έλαβε από ξένες κυβερνήσεις όσο ήταν στην εξουσία.
Η έρευνα για τον χειρισμό των ξένων δώρων από τον πρώην πρόεδρο πηγάζει από ένα περιστατικό το 2021, όταν ένας Βραζιλιάνος αξιωματούχος πιάστηκε να μεταφέρει στο σακίδιό του κοσμήματα αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων που δεν είχαν δηλωθεί μετά από ένα κρατικό ταξίδι στη Σαουδική Αραβία.
Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι τα κοσμήματα ήταν δώρα προς τον τότε πρόεδρο και τη σύζυγό του, από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.
Για την όποια αγοραπωλησία έπρεπε να είχε κάνει σχετική αναφορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ