Θύμα κλοπής έπεσε η “σιδηρά κυρία” των δημοσίων σχέσεων Λόλα Νταϊφά με τον αμύθητο θησαυρό να “κάνει φτερά” μέσα σε λίγα λεπτά.
Αν και η οικία όπου διαμένει η Λόλα Νταϊφά στα βόρεια προάστια θεωρείται απροσπέλαστο “φρούριο”, μια λάθος κίνηση από την ίδια, έμελλε να γίνει η αιτία να χαθούν ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, αξίας άνω των 600.000 ευρώ.
«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα» ανέφερε η Λόλα Νταϊφά στην εφημερίδα.
Μάλιστα, η σπουδαιότητα της υπόθεσης είναι τέτοια, που από την πρώτη στιγμή για το συμβάν ενημερώθηκε η Interpol, ενώ στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμός για τον θησαυρό της γυναίκας η οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τις δημόσιες σχέσεις του ΑΝΤ1, υπήρξε επιστήθια φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Μίνωα Κυριακού και πλήθους επωνύμων.

Πώς έγινε η κλοπή στο σπίτι “φρούριο”

Ήταν περίπου στα μέσα του Οκτωβρίου όταν η Λόλα Νταϊφά επέστρεφε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι της στα βόρεια προάστια. Στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας καλοντυμένος κύριος με μάσκα στο πρόσωπο (λόγω Covid) τη χαιρετάει κανονικά και της λέει ότι γίνονται κάποιες εργασίες στον επάνω όροφο. Όσο όμως η Λόλα Νταϊφά είχε ανοιχτή την πόρτα, είχαν μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος άλλα δύο άτομα, χωρίς να τους αντιληφθεί, τα οποία και τη λήστεψαν.
«Τα κοσμήματα που εκλάπησαν τα είχα στο συρτάρι. Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά. Το φοβερό είναι ότι πήγαν απευθείας στο συρτάρι που τα είχα τοποθετήσει» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Λόλα Νταϊφά.
«Οι αστυνομικοί μας είπαν πως πρόκειται για σπείρα Ρομά που ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς έτυχε την ημέρα εκείνη να έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα, το μυαλό μου ήταν στο πρόβλημα και όχι στο σπίτι με αποτέλεσμα να μπουν οι “ποντικοί” ανενόχλητοι μέσα και να μην αφήσουν τίποτα» κατέληξε η ίδια σύμφωνα με την Espresso.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ