Μήνυση στον 28χρονο φίλο της έκανε μια 26χρονη επειδή είχαν σχέση 8 χρόνια και δεν της έκανε πρόταση γάμου.

Σύμφωνα με την 26χρονη Gertrude Ngoma από τη Ζάμπια σύντροφός της Herbert Salaliki, φαινόταν να έχει αθετήσει την υπόσχεσή του για γάμο, κι έτσι τον πήγε στα δικαστήρια.

Οι δύο νέοι ε΄χουν ένα παιδί μαζί ωστόσο, όπως φαίνεται η κοπέλα αγανάκτησε περιμένοντας την πρόταση γάμου που ποτέ δεν ήρθε.

Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να πάρει δραστικά μέτρα, κάνοντάς μήνυση στον 28χρονο, επειδή της είχε τάξει πως θα την παντρευτεί, αλλά ποτέ δεν ήρθε η πρόταση και φυσικά ούτε και ο γάμος.

Μάλιστα, η 26χρονη ζήτησε από το δικαστήριο να τον αναγκάσει να αποφασίσει τι θα κάνει στο μέλλον. «Ποτέ δεν ήταν σοβαρός, γι’ αυτό έφτασα στο δικαστήριο. Αξίζω να γνωρίζω αν έχουμε μέλλον», είπε η ενάγουσα.

Βέβαια, στην ιστορία υπάρχει και μια μικρή, αλλά καθόλου ασήμαντη (συνήθως), λεπτομέρεια: η κοπέλα ανακάλυψε πως εκείνος έστελνε μηνύματα σε μια άλλη.

Ίσως αυτό να ήταν ακόμα ένας λόγος που βοήθησε την νεαρή γυναίκα να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη για να… βρει το δίκιο της.

Από την άλλη μεριά, εκείνος υποστήριξε πως δεν έχει κάνει ακόμα το επόμενο βήμα λόγω των οικονομικών του και πως δεν «επικοινωνούν» πια, αφού η κοπέλα του δεν του δίνει την απαραίτητη προσοχή.

Επίσης, αν και έχουν και παιδί, δεν έχουν μείνει ποτέ μαζί, αφού έχουν διαφορετικά σπίτια.

Ο δικαστής αποφάσισε πως θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους εκτός δικαστηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ