Η γερμανική εφημερίδα BILD έφερε στο φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία που δείχνει τον σταρ του Χόλιγουντ Schwarzenegger μαζί με έναν τελωνειακό υπάλληλο στο Αεροδρόμιο του Μονάχου. Ο «Άρνι» βρέθηκε να περιμένει επί ώρες στο αεροδρόμιο, αφότου προσγειώθηκε με το αεροσκάφος του από το Λος Άντζελες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, ο σταρ της μεγάλης οθόνης είχε στην κατοχή του ένα πολυτελές ρολόι χειρός Audemars Piguet που προοριζόταν για την Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα.
Στόχος είναι το ρολόι να δημοπρατηθεί αύριο Πέμπτη σε δείπνο πριν την επίσημη έναρξη της συνόδου κορυφής. Ο Σβαρτσενέγκερ τράβηξε αρχικά την προσοχή των τελωνειακών υπαλλήλων, καθώς αναγνώρισαν τον VIP. Τον σταμάτησαν και του ζήτησαν να ανοίξει τις αποσκευές του. Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, επρόκειτο για τυπικό έλεγχο χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Στη συνέχεια οι τελωνειακοί ανακάλυψαν το ρολόι πολυτελείας στις αποσκευές.
Δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα αφεθεί να φύγει ο ηθοποιός και εάν το τελωνείο θα τον αφήσει να πάρει μαζί του το ρολόι.
Ο εκπρόσωπος του κεντρικού τελωνείου στο Μόναχο, είπε στη BILD ότι «έχουμε κινήσει ποινικές φορολογικές διαδικασίες. Το ρολόι θα έπρεπε να έχει καταχωρηθεί γιατί είναι εισαγωγής.»

Advertisement

Capture.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ