Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής και την κλήση σε ακρόαση «όσων φέρονται να σχετίζονται με το παράνομο λογισμικό Predator, καθώς και του πρώην γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη» ζητά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Με αίτημά τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών Θανάση Μπούρα, οι 22 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητούν «να κληθούν και να καταθέσουν για την υπόθεση της παράνομης παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, οι ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι εταιριών που φέρονται να εμπορεύονται κακόβουλα λογισμικά όπως το Predator, καθώς και ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης».
«Σε συνέχεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που έλαβε χώρα την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 με θέμα την παρακολούθηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής κ. Ν. Ανδρουλάκη και την καταστροφή των αρχείων που αφορούν την υπόθεσή του στην ΕΥΠ, καθώς και τις καταγγελίες άλλων πολιτικών προσώπων για πιθανή παρακολούθησή τους, και με αφορμή συνεχή δημοσιεύματα του Τύπου το τελευταίο διάστημα και σοβαρές αποκαλύψεις σχετικά με αυτή τη θεμελιώδους σημασίας υπόθεση για την ποιότητα της δημοκρατίας μας και τη διαφάνεια, ζητούμε την εκ νέου άμεση σύγκληση της Επιτροπής», τονίζουν χαρακτηριστικά οι βουλευτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ