Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ρωσίας Υποστράτηγος Makarov Vladimir βρέθηκε νεκρός σε ένα προάστιο κοντά στη Μόσχα, λίγες εβδομάδες αφότου φέρεται να απαλλάχθηκε από τη θέση του από τον Πρόεδρο Putin, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ο Makarov ο οποίος στο παρελθόν υπηρέτησε ως αναπληρωτής επικεφαλής της Κεντρικής Διεύθυνσης για την Καταπολέμηση του Εξτρεμισμού και ήταν γνωστός για την καταστολή της διαφωνίας, βρέθηκε νεκρός με αυτοτραυματισμό στο κεφάλι, σύμφωνα με το ρωσόφωνο ειδησεογραφικό πρακτορείο SOTA με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται ως αυτοκτονία.
Μετά την αναφερθείσα ξαφνική απόλυσή του τον περασμένο μήνα, ο Makarov είχε πέσει σε «βαθιά κατάθλιψη» και δεν ήξερε πώς να συνεχίσει την καριέρα του μετά από μια ζωή στρατιωτική θητεία, είπαν συγγενείς στο κανάλι Telegram VChK-OGPU.

Σειρά από μυστηριώδεις αυτοκτονίες

Ο Makarov είναι τώρα ο τελευταίος στον κρίκο σε μια σειρά μυστηριωδών αυτοκτονιών που συνδέονται με τον Putin και το καθεστώς του γράφει η Jerusalem Post σε σχετικό της άρθρο.
Ο Ρώσος πολιτικός και επιχειρηματίας Pavel Antov βρέθηκε νεκρός έξω από ξενοδοχείο στην ανατολική Ινδία τον Δεκέμβριο, αφού έπεσε από το παράθυρο.
Είχε προηγουμένως επικρίνει τις ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο ως «τρομοκρατία».
Ο Ρώσος Ivan Pechorin, 39 ετών, διαπιστώθηκε ότι πέθανε τον Σεπτέμβριο, αφού έπεσε στη θάλασσα ενώ έπλεε στα ανοιχτά του νησιού Russky στη Θάλασσα της Ιαπωνίας, ανέφεραν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Την 1η Σεπτεμβρίου, ο Ravil Maganov, 67 ετών, αντιπρόεδρος της ρωσικής εταιρείας πετρελαίου Lukoil, πέθανε μετά από μια ύποπτη πτώση από το παράθυρο ενός νοσοκομείου της Μόσχας.
Ο Λετονοαμερικανός επιχειρηματίας και διάσημος κριτικός του Putin, Dan K. Rapoport φέρεται να πήδηξε από το παράθυρο του διαμερίσματός του στην Ουάσιγκτον τον Αύγουστο.
Ένας διάσημος κριτικός του Putin, είχε στην κατοχή του το τηλέφωνό του, τα κλειδιά του αυτοκινήτου, σχεδόν 3.000 δολάρια σε μετρητά και ένα δίπλωμα οδήγησης από τη Φλόριντα τη στιγμή της πτώσης του.
Η αστυνομία δεν υποπτεύεται επί του παρόντος παράνομο παιχνίδι, αν και ερευνά τον θάνατο του Ράπαπορτ.
Η χήρα του Ράποπορτ, η Αλένα Ράποπορτ, αμφισβήτησε τις αναφορές ότι ο θάνατος του συζύγου της προκλήθηκε από αυτοχειρία.
«Δεν υπήρχαν σημειώματα αυτοκτονίας, ούτε αυτοκτονία, ούτε ταξίδι στο Λονδίνο, ούτε χωρισμός», είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ