Συγκεκριμένο πρόσωπο, που φέρεται να είχε ανάμειξη στην εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση της Novartis, κατονόμασε, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη χθεσινή κατάθεσή του στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ε. Ζαχαρή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παν. Πικραμμένος.

Για το λόγο αυτό, εξάλλου, η κατάθεσή του διαβιβάζεται σήμερα αμελλητί στη Βουλή από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ώστε να συσχετιστεί με τη δικογραφία που σχηματίζεται από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Πικραμμένος, επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κατέθεσε χθες ως μάρτυρας στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος διερευνά τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας. Η κατάθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, λόγω της ιδιότητας, του κύρους και της διαδρομής του στο χώρο της δικαιοσύνης , εκ των πραγμάτων έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξέλιξη της υπόθεσης τόσο στο πεδίο της τακτικής δικαιοσύνης όσο και στο πεδίο της Βουλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ