Την Δευτέρα, 03.10.2022 και κατόπιν αιτήματος του πανελλήνιου συλλόγου δανειοληπτών ελβετικού φράγκου ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ, στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, στη Βουλή των Ελλήνων, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση, με σκοπό την εξεύρεση και προώθηση νομοθετικής λύσης στο μείζον ζήτημα των δανείων που εκφράστηκαν σε CHF. Το πρόβλημα απασχολεί πλέον των 200.000 πολιτών, οι οποίοι έχουν βρεθεί στην «απαράδεκτη» θέση να οφείλουν και να καλούνται να πληρώσουν πολλαπλάσια ποσά, σε σχέση με τα ποσά που πράγματι έλαβαν σε ευρώ, επιβαρυνόμενα, μάλιστα, με τόκους!

Το κυβερνών κόμμα εκπροσωπήθηκε από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, κο Μπούγα και τον Υπουργό Επικρατείας, κο Γεραπετρίτη. Εκ μέρους του ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ παραστάθηκαν η κα Δέσποινα Σονιάδου, μέλος του Δ.Σ και η νομική ομάδα του ΣΥΔΑΝΕΦ, δηλαδή οι κ.κ. Ιάκωβος Βενιέρης, Αντώνης Πράτας και Μάριος Μαρινάκος.

Παρά την αρχική πληροφόρηση, ότι θα παρίστανται και εκπρόσωποι των τραπεζών, τελικώς, οι τελευταίοι δεν έδωσαν το παρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ