Μία σοκαριστική καταγγελία έκανε η μητέρα ενός 7χρονου παιδιού από τον Βόλο η οποία υποστήριξε ότι οι συμμαθητές του τον έγδυσαν και ζωγράφισαν στα οπίσθιά του τρίλιζα.
Η μητέρα ανακάλυψε το τραγικό αυτό συμβάν, όταν πήγε να αλλάξει ρούχα στο παιδί της για να πάνε στο πάρκο. Το παιδί ξαφνικά έβαλε τα κλάματα και όταν ξέντυσε το παιδί της είδε γραμμένο στα οπίσθια του τα γράμματα «Χ» και «Ο» ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο. Το 7χρονο παιδί περιέγραψε στη μητέρα του όσα έγιναν ενώ αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που του το κάνουν αυτό.
«Μούδιασα, θα πάθαινα έμφραγμα όταν άκουσα το παιδί μου» δήλωσε στα gegonota.news ο πατέρας του 7χρονου αγοριού, που σήμερα Τρίτη επισκέφθηκε την Διευθύντρια του Σχολείου και όπως δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς ότι του ζήτησε να κλείσει το θέμα.
Σύμφωνα με τον ίδιο δεν βρήκε ανταπόκριση από το σχολείο και ενώ το παιδί υπέδειξε στην Διευθύντρια τον μαθητή που τον κακοποιεί, εκείνη αρνήθηκε να δώσει το όνομά του.
«Αυτή την συμπεριφορά από το σχολείο δεν την περίμενα. Εμείς περιμέναμε σήμερα εκτός αύλειου χώρου για να υποδείξει το παιδί στην Διευθύντρια , ποιος τον κακοποιεί και όταν συνέβη αυτό ο μικρός ήρθε και μου είπε: “Μπαμπά, θέλω να φύγω, φοβάμαι”».
Ο πατέρας θα καταθέσει μήνυση κατ΄ αγνώστων και ο 7χρονος θα εξεταστεί από ψυχολόγο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ