Χρειάστηκαν χρόνια επίπονης και επίμονης προσπάθειας για να καταφέρει η χαροκαμένη μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου να μάθει τι απέγινε η σορός του παιδιού της.

Οι αδίστακτοι φονιάδες δεν αρκέστηκαν να αποτεφρώσουν τη σορό του άτυχου νεαρού, αλλά φρόντισαν να την εξαφανίσουν εντελώς, πετώντας τα οστά του στη θάλασσα!
Ακόμη και μετά την καταδίκη τους οι δράστες της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρονου παλικαριού -και κυρίως ο 78χρονος εγκέφαλος- συνέχιζαν να εμπαίζουν την τραγική μητέρα του, που κατέρρευσε ουκ ολίγες φορές μέσα στις δικαστικές αίθουσες, μη αποκαλύπτοντας τι έκαναν τη σορό του Μάριου, λες και ήθελαν να την αποτελειώσουν.

Όμως, φαίνεται ότι τελικά ο αγώνας της Βαρβάρας Θεοδωράκη θα αποδώσει καρπούς και ίσως πάρει την απάντηση στο ερώτημα που έχει στοιχειώσει τη ζωή της: «Πού είναι ο Μάριος;» Το «Φως στο τούνελ», που πρωτοστάτησε στην αποκάλυψη της αλήθειας και στάθηκε αρωγός στον αγώνα της μητέρας του Μάριου να βρει έστω και νεκρό το παιδί της, φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της έρευνας μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις που έγιναν στην τελευταία εκπομπή για φέτος. Η κάμερα της εκπομπής εντόπισε έξω από τα Καμένα Βούρλα το νταμάρι με το παλιό καμίνι, όπου οι δράστες φέρεται ότι έκαψαν και εξαφάνισαν το πτώμα του 26χρονου.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται στην καθαρογραμμένη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, σε αυτή την περιοχή φαίνεται να κατέληξαν και οι δικαστές, εκτιμώντας και αναλύοντας μαρτυρίες που ακούστηκαν στην πολύμηνη δίκη. Η συνέχεια, όμως, φαίνεται ότι είναι εξίσου συγκλονιστική, λες και σκηνοθετήθηκε από μετρ των θρίλερ… Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», στις φυλακές από τις οποίες πέρασε ο 78χρονος εγκέφαλος Πέτρος Μιχαλεάκος είχε πολλές προστριβές με συγκρατούμενούς του, που κατέληξαν ακόμα και σε επεισόδια. Εκείνος φρόντιζε να καυχιέται ότι ποτέ δεν θα βρουν τον Μάριο, όμως οι «ψίθυροι» πίσω από τα κάγκελα των φυλακών αναφέρουν ότι είχε αποκαλύψει πως όντως τον έκαψαν στα Καμένα Βούρλα και ότι στη συνέχεια πέταξαν τα οστά του στη θάλασσα προκειμένου να μη βρεθεί ποτέ το παραμικρό!

Αν ευσταθούν αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν μεταξύ των κρατουμένων, θα μπορούσε να το αποδείξει μόνο μια έρευνα μεταξύ των συγκρατουμένων του προκειμένου να καταθέσουν επίσημα τι τους είχε πει ο 78χρονος ισοβίτης. Πάντως, για τα Καμένα Βούρλα στην καθαρογραμμένη απόφαση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Δύο από τους φερόμενους ως δράστες, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας FIAT DOMPLO, έχοντας πίσω τη σορό του Μάριου με δεκαπέντε σακιά κάρβουνο για να περιορίσουν τις οσμές από την αποσύνθεση, ακολούθησαν μια διαδρομή από περιφερειακούς δρόμους και παλαιές εθνικές οδούς για να αποφύγουν τυχόν ελέγχους της Αστυνομίας».

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι στην ίδια περιοχή διατηρεί εξοχικό σπίτι ένας από τους φερόμενους ως δράστες της ασύλληπτης πρώτης ομάδας που είχε συγκροτήσει ο Μιχαλεάκος και η οποία μπαίνει τελικά στο μικροσκόπιο των Αρχών, σχεδόν έναν χρόνο μετά την τελεσίδικη καταδίκη του εγκεφάλου σε ισόβια κάθειρξη και άλλων τριών συνεργών του για τη δολοφονία του Μάριου και την απόπειρα απαγωγής της μητέρας του.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου του 2012. Από εκείνη την ημέρα ο «οικογενειακός φίλος» παρίστανε τον μεσολαβητή με τους απαγωγείς και είχε αναλάβει να πείσει τη μητέρα του νεαρού να δώσει τα λύτρα. Τελικά, μετά την απόπειρα απαγωγής και της ίδιας της μητέρας του Μάριου αποκαλύφθηκε ότι εκείνος ήταν ο ενορχηστρωτής αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης, που συγκλονίζει ακόμα το πανελλήνιο.

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ