Τέσσερα άτομα προσήχθησαν από την Αστυνομία ως ύποπτοι εμπρησμού για τις φωτιές που άναψαν σήμερα κοντά στην Πάρνηθα. Δύο από το Μενίδι και δύο από τον Αυλώνα. Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ένας διανομέας, που παρά το γεγονός πως προσήχθη οι αστυνομικοί θεωρούν ότι δεν έχει σχέση με τον εμπρησμό.

Το ενδιαφέρον σύμφωνα με το MEGA, εστιάζεται σε 45χρονο πρώην δικηγόρο που διαμένει στην περιοχή φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Θεωρείται βασικός ύποπτος για τους εμπρησμούς στην περιοχή του Αυλώνα.

Υπάρχουν καταθέσεις από πολίτες ότι κινούνταν στα σημεία που ξέσπασε φωτιά. Μάλιστα και τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχαν σχετικές υπόνοιες. Αρνείται να μιλήσει στους αστυνομικούς. Η Αστυνομία εξετάζει το κινητό του, ενώ αναμένεται να εξετάσει και το σπίτι του.

Υπόνοιες για εμπρησμό υπάρχουν και στη φωτιά στο Δοκό Χαλκίδας και σε εκείνη του Έβρου που καίει εδώ και 6 μέρες.

Τέσσερα άτομα προσήχθησαν από την Αστυνομία ως ύποπτοι εμπρησμού για τις φωτιές που άναψαν σήμερα κοντά στην Πάρνηθα. Δύο από το Μενίδι και δύο από τον Αυλώνα. Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ένας διανομέας, που παρά το γεγονός πως προσήχθη οι αστυνομικοί θεωρούν ότι δεν έχει σχέση με τον εμπρησμό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ