Με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας ο προϊστάμενος της Επιθεώρησης Λάρισας, ο οποίος παρέμενε προσωρινά κρατούμενος μετά το δυστύχημα των Τεμπών, αποφυλακίζεται.
Το Δικαστικό Συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης, αντικαθιστώντας την προσωρινή κράτηση, σύμφωνα με συνήγορο υπεράσπισης Θέμη Σοφό, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ, το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και αυτό του κατ’ οίκον περιορισμού (βραχιολάκι).

Τι ανέφερε στην αίτησή του ο προϊστάμενος Επιθεώρησης

Ο προϊστάμενος Επιθεώρησης στην αίτηση για την άρση της προσωρινής κράτησης ανέφερε ότι κρατείτο «με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση της κοινής γνώμης και δεν ερείδεται σε πραγματικά περιστατικά, ούτε καν στον νόμο».
Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι το είναι το εξιλαστήριο θύμα και σημειώνει: «Η έλλειψη χρηματοδότησης για τη συντήρηση της υποδομής, σε συνδυασμό με τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού, δημιουργεί εκρηκτικό μείγμα, το οποίο ανέκαθεν προβλημάτιζε τους εργαζομένους για τις επιπτώσεις που θα έχει στην ομαλή λειτουργία επιβατικών και εμπορικών αμαξοστοιχιών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ