Μεγάλη επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από τα ξημερώματα δραπέτης, γνωστός και ως «τοξοβόλος του Συντάγματος», που αναζητείτο, και δύο γυναίκες, μια εκ των οποίων είναι η συνεργός της Πόλας Ρούπα.

Ειδικότερα, κατά τη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής τα ξημερώματα στα Εξάρχεια, συνελήφθησαν εκτός από τον διαβόητο τοξοβόλο,  η φίλη και συνεργός της Πόλα Ρούπα, καταδικασμένη σε 35 χρόνια φυλακή, που είχε εξαφανιστεί τουλάχιστον από τις 20.06.19, (μια ημέρα πριν τη δίκη της) και μια ακόμη γυναίκα που φέρεται να είναι φίλη του τοξοβόλου. Οι αρχές αναφέρουν πως έχει βρεθεί βαρύς οπλισμός.

Ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» απέκτησε το προσωνύμιό του το Φεβρουάριο του 2011, όταν ύψωσε τόξο για να επιτεθεί σε διμοιρία των ΜΑΤ στο Σύνταγμα. Είχε αποδράσει τον Ιούνιο του 2019 από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας.

Κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ το 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ