Το ΔΣ του ΔΣΑ αποφάσισε τη σύσταση Κέντρου Διαρκούς Επιμόρφωσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ως διακριτό νομικό πρόσωπο.

Η σύσταση του Κέντρου θα συμβάλλει, σε αρμονία με τα κρατούντα σε όλους τους ευρωπαϊκούς Δικηγορικούς Συλλόγους, στην ουσιώδη αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, κατάρτισης και επιμόρφωσης και θα επιτρέψει την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που είναι αναγκαίες ή χρήσιμες για την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος.
Παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα, παροχής συστηματικής και υψηλού επιπέδου κατάρτισης για συγκεκριμένες δραστηριότητες, σε επιμέρους νομικά αντικείμενα.

Υπέρ της σύστασης του Κέντρου ως διακριτού νομικού προσώπου ψήφισαν οι κάτωθι: ο Πρόεδρος Δημήτρης Βερβεσός, οι Αντιπρόεδροι Θεμιστοκλής Σοφός και  Χάρης Κονδύλης, η Σύμβουλος-Ταμίας Μαρινέττα Γούναρη και οι Σύμβουλοι Στάθης Αναλυτής, Ιωάννης Δεληγεώργης, Σωτήρης Διαμαντόπουλος, Χρήστος Κακλαμάνης, Ανδρέας Κουτσόλαμπρος, Μεθόδιος Ματαλιωτάκης, Βενιαμίν Μπατής, Παναγιώτης Περάκης, Ελευθέριος Ράντος, Κωνσταντίνος Ρίζος.

Κατά ψήφισαν οι Σύμβουλοι Αντώνης Αντανασιώτης, Παναγιώτης Κορδώνης

Παρών ψήφισε ο Σύμβουλος Ιωάννης Κάπος

Λευκό ψήφισε ο Σύμβουλος Βασίλης Παπαστεργίου

Απείχαν ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Καλαντζόπουλος και ο Σύμβουλος Δημήτρης Αναστασόπουλος

Η ορισθείσα ad hoc Επιτροπή θα οριστικοποιήσει το περιεχόμενο του Καταστατικού του Κέντρου, το οποίο θα τεθεί προς έγκριση στο προσεχές ΔΣ.