«Καμπανάκι» κινδύνου κρούει, ο Σύλλογος Μεσιτών Αθηνών – Αττικής, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, τα στοιχεία, δείχνουν, πως αρκετοί επενδυτές εγκαταλείπουν τη Χρυσή Βίζα και πωλούν το ακίνητο, που αγόρασαν στην Ελλάδα για να την αποκτήσουν.
Αναφέρουν πως «με βάση τα επίσημα στοιχεία 544 επενδυτές επέλεξαν να «εγκαταλείψουν» τη Χρυσή Βίζα τους πιθανότατα για μια αντίστοιχη άλλης εθνικότητας και επενδύσεις πιο γρήγορες χωρίς γραφειοκρατία».
Ο Σύλλογος Μεσιτών Αθηνών – Αττικής επισημάνει στην ανακοίνωση του, «την τεράστια ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τη μαζική φυγή επενδυτών, που αρχικά είχαν βρει δελεαστική την αγορά ενός ακινήτου στην Ελλάδα και στη συνέχεια είδαν την «ελληνική πραγματικότητα» στο κομμάτι των επενδύσεων».
Όπως αναφέρουν, «οι μεσίτες από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής του μέτρου άδραξαν την επαγγελματική ευκαιρία, αλλά φρόντισαν παράλληλα να προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους αγοραστές από το εξωτερικό υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με τη μέγιστη αξιοπιστία καθώς εκείνοι έδιναν την πρώτη σημαντική εικόνα της χώρας μας στο θέμα της Χρυσής Βίζας.
Εκτιμούμε πως όπως ο κλάδος των μεσιτών έπραξε τα μέγιστα ώστε να στεφθεί με επιτυχία ο θεσμός τη Χρυσής Βίζας, έτσι τώρα και οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας θα πράξουν όσα τους αναλογούν για να μην καταρρεύσει το οικοδόμημα αυτό σαν χάρτινος πύργος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ