«Αυλαία» πέφτει στις εγκαταστάσεις στον Ταύρο που φιλοξενούσαν άλλοτε τις εκδοτικές και ραδιοτηλεοπτικές δραστηριότητες του μιντιακού ομίλου των αδελφών Γιώργου και Μάκη Κουρή.
Αυτό καθώς, αναμένεται να ηχήσει για μια ακόμη φορά το σφυρί για δύο ακίνητα συμφερόντων της οικογενείας.

Οι εγκαταστάσεις της Πρες-Ελλάς

Το πρώτο ακίνητο αφορά στις εγκαταστάσεις της Πρες-Ελλάς Ελληνική Εκδοτική και Τυπογραφική, της εταιρείας η οποία ουσιαστικά σηματοδότησε την αρχή των δραστηριοτήτων του Γιώργου Κουρή στην Αθήνα.
Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 1,635 εκατ. ευρώ με επισπεύδουσα την Special Financial Solutions, ως νόμιμη εκπρόσωπος στην Ελλάδα και διαχειρίστρια των απαιτήσεων της Como Issuer Dac.

Το οικόπεδο

Επιπροσθέτως, εκπλειστηριάζεται και το κτίριο, που βρίσκεται λίγο παρακάτω, στην Δήμητρος 31 και ανήκε στην εταιρεία Εκδοτικές Επιχειρήσεις ΝΙΚΗ.
Με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει τεθεί στα 1,115 εκατ. ευρώ και με επισπεύδουσα την Special Financial Solutions, το ποσό της οφειλής ανέρχεται στα 85.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί μέρος συνολικής οφειλής 1.520.537 ευρώ.
Πρόκειται για οικόπεδο, το οποίο εκτείνεται σε μια επιφάνεια  1.323 τ.μ., στο οποίο έχει κατασκευαστεί οικοδομικό συγκρότημα, το οποίο, σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, αποτελείται από δύο βασικούς κτιριακούς όγκους:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ