Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά και τις νέες αποκαλύψεις που ρίχνουν περισσότερο φως στο πολυδαίδαλο σύστημα που είχε δρομολογηθεί για τις παρακολουθήσεις.
Όπως αποκαλύπτει το insidestory και οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου και Ελίζα Τριανταφύλλου, η εισαγγελέας της ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου, είχε τεθεί και η ίδια υπό παρακολούθηση μέσω του παράνομου λογισμικού Predator.
Η εισαγγελέας Βλάχου έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στο σκάνδαλο των υποκλοπών καθώς ήταν εκείνη που υπέγραφε για την παρακολούθηση προσώπων με αιτιολογία ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας.
Να σημειωθεί ότι το άκρως σημαντικό εύρημα για την παρακολούθηση της εισαγγελέως της ΕΥΠ, προέκυψε από την έρευνα της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Η λεγόμενη λίστα Μενουδάκου εκτός από την εισαγγελέα της ΕΥΠ, περιλαμβάνει ακόμα 91 πρόσωπα που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση μέσω του Predator, μεταξύ των οποίων, οι Νίκος Δένδιας, Γιώργος Γεραπετρίτης, Άδωνις Γεωργιάδης, Βασίλης Κικίλιας, Κωστής Χατζηδάκης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, γενικοί γραμματείς υπουργείων όπως η Άννα Στρατινάκη του υπουργείου Εργασίας.

Advertisement

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ