Το πρώτο σενάριο που θα εξετάσουν οι Αρχές είναι εάν ο Στέφανος Χίος είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον ή κάποιους από το προσωπικό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με συμβόλαιο θανάτου, δηλαδή κάποιος ή κάποιοι να είχαν ενοχληθεί από τα δημοσιεύματα και τις εκπομπές του Στέφανου Χίου να και πλήρωσαν για να τον σκοτώσουν.

Ενώ το τρίτο σενάριο έχει να κάνει με πράξη τρομοκρατίας και για το λόγο αυτό την υπόθεση παρακολουθεί και η αντιτρομοκρατική.

Στο μικροσκόπιο τα ευρήματα

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία έχει βρει ότι το πιστόλι που πυροβόλησε τον Στέφανο Χίο ήταν των 9mm ενώ και οι δυο κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης εξετάζονται στα εργαστήρια της αστυνομίας. Επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το σημείο της πόρτας του αυτοκινήτου. Και αυτό γιατί, σύμφωνα και με όσα κατάφερε να πει ο Στέφανος Χίος, έχοντας δεχθεί δυο σφαίρες άνοιξε με δύναμη την πόρτα του οχήματός του η οποία χτύπησε στο χέρι τον δράστη ενώ χτύπησε και μπλόκαρε και το πιστόλι. Από το σημείο της πόρτας η αστυνομία θα πάρει δείγμα για DNA ώστε να δει εάν ταυτοποιείται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ