Μια καθηγήτρια φυσικής αγωγής θα καθίσει στις 8 Μαρτίου στο εδώλιο για υπόθεση του Μαρτίου του 2022 σύμφωνα με την οποία κατηγορείται ότι χτύπησε μαθητή με αυτισμό του Ειδικού Δημοτικού σχολείου της Ρόδου που είχε υπό την προστασία της με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κακώσεις.

Η ίδια είχε αρνηθεί όσα της καταλογίζονται και υποστήριξε πως το παιδί έπεσε και εκείνη το σήκωσε. Για το περιστατικό διενεργήθηκε ΕΔΕ η οποία ήταν απαλλακτική.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, το παιδί παρουσίασε ερυθρότητα δέρματος, ήπιο οίδημα αμφοτέρων ζυγωματοπαρειακών χωρών και οπίσθιας τραχηλικής χώρας, εκχύμωση παρειακής χώρας και εκχύμωση δεξιάς πηχεοκαρπικής.

Η μητέρα διαπίστωσε ότι το παιδί ήταν κατακόκκινο όταν επέστρεψε εκείνη τη μέρα στο σπίτι, αλλά δεν έδωσε σημασία. Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι ήταν χτυπημένο και κινήθηκε άμεσα. Η μητέρα έκανε μήνυση στην εκπαιδευτικό και ενημέρωσε την διευθύντρια του σχολείου που αμφισβήτησε την καταγγελία.

Η μητέρα είπε πως η ίδια εκπαιδευτικός είχε δέσει τα πόδια του γιου της κάποια άλλη στιγμή και το είχε παρουσιάσει σαν να ήταν μέρος ενός παιχνιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ