Ένας 32χρονος και ένας 24χρονος παρουσιάστηκαν στις αστυνομικές αρχές και δήλωσαν πως εκείνοι επέβαιναν στο μικρό αυτοκίνητο πόλης το πρωί της Δευτέρας, με τον συνοδηγό να πυροβολεί στον αέρα στα Γλυκά Νερά.
Σύμφωνα με πληροφορίες παρέδωσαν και το πιστόλι, που χρησιμοποιήθηκε, αλλά φέρονται να υποστηρίζουν πως δεν στόχος τους δεν ήταν ο εκφοβισμός του ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, το οποίο ήταν στο ύψος της ενέργειας τους, αλλά ότι έκαναν ένα αστείο.
Ο 32χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει απασχολήσει στο παρελθόν για σύσταση και συμμορία, ληστείες, κλοπές και παράβαση τού νόμου περί όπλων, ενώ το αυτοκίνητο ήταν ενός φίλου τους.
Οι δυο άνδρες βρίσκονται στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, τα στελέχη του οποίου έχουν αναλάβει την υπόθεση όπου και εξετάζουν την εμπλοκή τους στο περιστατικό των πυροβολισμών, εάν ευσταθούν τα λεγόμενά τους και εάν έχουν οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του 38χρονου Γιώργου Μήτσου.Στη συνέχεια θα ενημερώσουν τον εισαγγελέα ο οποίος και θα αποφασίσει.
Το περιστατικό έγινε λίγο πριν από τις δέκα το πρωί της Δευτέρας, ώρα που το πρατήριο ήταν κλειστό, αλλά υπήρχε σε αυτό φύλακας. Σύμφωνα με την κατάθεση του στους αστυνομικούς άκουσε τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς και είδε τους δράστες με το αυτοκίνητο να εξαφανίζονται προς την Παιανία.
Όλοι συνδύασαν τους πυροβολισμούς με το πρατήριο καυσίμων, γιατί αυτό ανήκει στην οικογένεια Μήτσου, μέλος της οποίας εκτελέστηκε με σαράντα σφαίρες τον περασμένο Ιούνιο σε άλλο πρατήριο ιδιοκτησίας του, στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ