Περισσότερες από 6.000 αποφάσεις πολιτικής διαδικασίας καθώς και 2.500 διαταγές πληρωμής, δημοσιεύθηκαν κατά τη διάρκεια της αναστολής εργασιών του Πρωτοδικείου της Αθήνας, λόγω πανδημίας. Αυτό γνωστοποιεί το ίδιο το Πρωτοδικείο Αθηνών σε ανακοίνωση της διοίκησης του, για τον τρόπο λειτουργίας μερικών από των υπηρεσιών του από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μάϊου, ημέρα κατά την οποία αίρεται το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών.

Το Πρωτοδικείο των Αθηνών προκειμένου να αποφευχθεί η άσκοπη προσέλευση στους χώρους του, καταβάλλεται – όπως αναφέρει η ανακοίνωση- προσπάθεια να γίνεται η παραλαβή των σκαναρισμένων αντιγράφων των αποφάσεων ηλεκτρονικά υπογεγραμμένων, από τους πληρεξούσιους δικηγόρους μέσω του συστήματος πριν από τις 15 Μαϊου, για να μην συσσωρευτεί κόσμος στο Αρχείο του Πρωτοδικείου.

Παράλληλα για την επικύρωση αντιγράφων με τη Σφραγίδα της Χάγης, (που επίσης αναμένεται η προσέλευση υπερβολικά μεγάλου αριθμού πολιτών) , ξεκίνησε από χθες επικοινωνία σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση(e– mail), προκειμένου να ρυθμιστούν τα ραντεβού των ενδιαφερομένων με ημερομηνία έναρξης την 18η Μαΐου 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ