Διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στον 75χρονο από το Κορωπί, που άφησε το γαϊδουράκι του δεμένο με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο όταν μπλέχτηκε στο σχοινί. Το ζώο πάλευε να ξεπιαστεί μέρες, σύμφωνα με την καταγγελία, και στο τέλος κατέληξε.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στον 75χρονο συλληφθέντα επιβλήθηκε πρόστιμο για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία των ζώων συντροφιάς.

Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (7-5-2023) στο Κορωπί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρωπίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιανατολικής Αττικής, 75χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους -30.000- ευρώ.
Μετά από καταγγελία στην ανωτέρω υπηρεσία, χθες το μεσημέρι ανευρέθη στην αυλή της οικίας του κατηγορουμένου στο Κορωπί, νεκρό ιπποειδές (γαϊδούρι).
Στο σημείο μετέβησαν αρμόδιοι κτηνίατροι για τη διαπίστωση του θανάτου και την εξέταση των συνθηκών υπό τις οποίες επήλθε.
Ακόμη, παρελήφθησαν από φιλοζωικό οργανισμό, άλλα δύο ιπποειδή (γαϊδουράκια) εν ζωή και μεταφέρθηκαν στο χώρο φιλοξενίας του εν λόγω κέντρου.
Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ