Μαθητής λυκείου από τη Θεσσαλονίκη έστειλε απειλητικό email σε λύκειο της Αθήνας, υποστηρίζοντας ότι θα εισβάλει στο εσωτερικό του με όπλο Καλάσνικοφ.
Άμεσα έγινε κινητοποίηση των αρχών και λήφθηκαν μέτρα, ενώ γρήγορα ο μαθητής συνελήφθη σήμερα το πρωί (8/5) και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, σύμφωνα με το voria.gr.
Το μήνυμα στάλθηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γεννάδειου Πειραματικού Λυκείου της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής. Άμεσα η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε την αστυνομία και βρέθηκε ότι ο αποστολέας βρίσκεται στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
Τα ξημερώματα σήμερα προσήχθη στο τμήμα 16χρονος μαθητής της α’ Λυκείου, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε ότι έστειλε εκείνος το μήνυμα, υποδεικνύοντας έναν 16χρονο φίλο του, που ζει στην Αθήνα. Αργότερα όμως παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που έστειλε το μήνυμα κάνοντας φάρσα, ύστερα από εντολή του φίλου του από την Αθήνα, ο οποίος είναι μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου.
Τα όσα συνέβησαν στο Βελιγράδι θορύβησαν αμέσως το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και το πρωί το σχολείο τέθηκε υπό αυστηρή φρούρηση της Αστυνομίας.
Ο 16χρονος από τη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απειλή διάπραξης εγκλημάτων, τον παρέπεμψε να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο από το δικαστήριο ανηλίκων και τον άφησε ελεύθερο. Αντίστοιχη διαδικασία κινήθηκε και για τον 16χρονο από την Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ