Ο πρώην δικηγόρος του Donald Trump, Rudolph Giuliani , πιστεύει ότι οι Αμερικανοί «ζουν ήδη σε ένα φασιστικό κράτος».
Σύμφωνα με το The Hill, έκανε μια τέτοια δήλωση εν μέσω ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο του στο πλαίσιο έρευνας για τις προσπάθειες του Trump να ακυρώσει τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020 στην πολιτεία της Georgia.
«Αυτή είναι μια ακόμη κατάχρηση του Συντάγματος.
Ήμουν ο δικηγόρος του σε αυτή την υπόθεση.
Οι δηλώσεις μου είναι είτε εμπιστευτικές γιατί αφορούσαν αποκλειστικά εμάς τους δυο, είτε έγιναν για λογαριασμό του για να τον προστατέψουν», είπε ο Giuliani, αναφερόμενος στον πρώην πρόεδρο Trump.
«Όταν οι δικηγόροι που υπερασπίζονται τους πελάτες τους γίνονται κατηγορούμενοι, αυτό σημαίνει ότι ζούμε ήδη σε ένα φασιστικό κράτος.
Κοιτάξτε, μόλις έγινε έφοδος στο γραφείο μου.
Δεν πίστευα καν ότι θα ζούσα για να το δω αυτό», είπε ο Giuliani.
Νωρίτερα, ο δικηγόρος του Giuliani επιβεβαίωσε στο The Hill ότι ήταν ένας από τους κατηγορούμενους στην έρευνα των προσπαθειών του Trump και των συμμάχων του να ανατρέψουν τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020 στη Georgia.
Η κλήτευση αναφέρει τον Giuliani ως τον «προσωπικό δικηγόρο του πρώην προέδρου Donald Trump» και «τον κύριο δικηγόρο του Τραμπ στην εκστρατεία στις προσπάθειές του να επηρεάσει τα εκλογικά αποτελέσματα του Νοεμβρίου 2020 στη Τζόρτζια και σε άλλες πολιτείες ».
Η κλήτευση ισχυρίζεται ότι ο Giuliani κατέθεσε και παρείχε αποδεικτικά στοιχεία σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι οι εκλογές στη Georgia του 2020 ήταν νοθευμένες – συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο με τους εκλογικούς επιτρόπους της Ατλάντα να κρύβονται μέσα σε «βαλίτσες» με πλαστά ψηφοδέλτια από άγνωστες πηγές.
Ωστόσο, οι αξιωματούχοι της Georgia αρνήθηκαν στη συνέχεια την αυθεντικότητα του βίντεο, ο Giuliani συνέχισε να μιλά για εκλογική νοθεία, συμπεριλαμβανομένης της αναφοράς στο βίντεο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ