Και ξαφνικά… βόμβα στα θεμέλια της Premier League! Η Μάντσεστερ Σίτι συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία που ήθελε, ετοίμασε έναν φάκελο 165 σελίδων και κινήθηκε νομικά κατά της Λίγκας!

Όπως τονίζουν σε αποκαλυπτικό δημοσίευμά τους οι Times, οι «πολίτες» ισχυρίζονται χαρακτηριστικά πως:

«Είμαστε θύματα άδικης μεταχείρισης, με κανονισμούς που έχουν γίνει αποδεκτοί από τα υπόλοιπα κλαμπ προκειμένου να περιοριστεί η επιτυχία της ομάδας στο γήπεδο. Υφιστάμεθα την τυραννία των πολλών»!

Ανάμεσα σε αυτά που αναφέρουν από τη Σίτι είναι πως έχουν αποδεικτικά στοιχεία για λεγόμενα υψηλόβαθμου στελέχους άλλης ομάδας της Premier League εις βάρος των Αράβων ιδιοκτητών.

Επιπλέον, τονίζεται πως θα πρέπει να έχουν απόλυτη ελευθερία οι σπόνσορες με άμεση ή έμμεση σχέση με τα αφεντικά, για το ζήτημα των χρημάτων που επενδύουν, δίχως περιορισμούς.

Στην υπόθεση έχουν κληθεί να συμμετέχουν και οι υπόλοιπες 19 ομάδες της Premier League, οι περισσότερες εκ των οποίων φέρονται να έχουν ταχθεί με το μέρος της Λίγκας!

Σε ό,τι αφορά, πάντως, το μεγάλο στόρι με τις 115 οικονομικές παραβάσεις, η συγκεκριμένη εκδίκαση αναμένεται να ξεκινήσει από το Νοέμβριο και υπολογίζεται πως θα έχει διάρκεια έξι εβδομάδες.

www.bnsports.gr