Οι αστυνομικοί που ερευνούν την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της άτυχης 34χρονης Ιωάννας προσανατολίζονται πλέον με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους στο σενάριο ότι άλλο άτομο έδωσε την εντολή και άλλο την εκτέλεσε.

Σύμφωνα με το OPEN δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν τα δεδομένα στους αστυνομικούς, οι οποίοι συνεχίζουν την έρευνα για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Επίσης αύριο Τετάρτη (03/06) θα απαντήσει και η τρίτη εταιρεία.

Η ουσιαστική έρευνα θα ξεκινήσει μόλις οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους όλα τα δεδομένα, με το ρεπορτάζ του καναλιού να αναφέρει ότι οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης λένε ότι θα πρέπει να περάσουν πέντε μέρες για να έχουν στη διάθεσή τους τα πρώτα αποτελέσματα.

Η «μαυροντυμένη» γυναίκα έφυγε από το σημείο της επίθεσης κάνοντας μόνο ένα τηλέφωνο, προκειμένου να καλέσει ταξί για να την μεταφέρει στο σημείο όπου την άφησε.

Οι Αστυνομικοί εξετάζουν πλέον στην επίθεση να υπάρχει ηθικός και φυσικός αυτουργός.

Πως μετέφερε το βιτριόλι η «μαυροντυμένη»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, από την ανάλυση των βίντεο, οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι η δράστιδα μετέφερε το βιτριόλι μέσα σε θερμός, καθώς η μεταφορά του συγκεκριμένου υγρού δεν μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο.

Παράλληλα, είχε πάρει και όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην τραυματιστεί και η ίδια.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη γυναίκα αύριο θα μπει για ακόμη μία φορά στο χειρουργείο για να κάνει διπλή επέμβαση.

Οι αστυνομικοί παραμένουν στο νοσοκομείο ώστε να είναι εκεί σε περίπτωση που η γυναίκα θυμηθεί οτιδήποτε για την επίθεση.

Η 34χρονη αύριο (03/06) θα μπει για ακόμη μία φορά στο χειρουργείο για να κάνει διπλή επέμβαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ