Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας είναι ο επικρατέστερος για την πλήρωση της θέσης της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, λαμβάνοντας υπόψιν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Διάσκεψης των Προέδρων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Ο κ. Πλιώτας συγκέντρωσε 14 ψήφους, ο κ. Βουρλιώτης 9 ενώ ο κ. Δασούλας 5. Σε ότι αφορά τις κκ Σπυροπούλου και Θεοδώρου συγκέντρωσαν 2 ψήφους, ενώ ο κ. Καραγιάννης 1.

Όπως έγραψε το ereportaz τρεις αντεισαγγελείς δεν έδωσαν το «παρών» με αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν λιγότερες ψήφους. Οι κκ Σπυροπούλου και Θεοδώρου συγκέντρωσαν 2 ψήφους, ενώ ο κ. Καραγιάννης 1. Πλέον τον τελικό λόγο αναμένεται να έχει το υπουργικό συμβούλιο το οποίο πάντως δεν είναι δεσμευμένο από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Όπως είχαμε γράψει τα φαβορί ήταν δυο. Οι κκ Πλιώτας και Βουρλιώτης. Ο κ.Βουρλιώτης ειχε πλειοψηφίσει στην προηγούμενη διάσκεψη με 15 ψήφους, όμως τελικά δεν επελέγη από την κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στην διαδικασία που ούτως ή άλλως ακυρώθηκε τελικά.

Εχτές ολοκληρώθηκε η διάσκεψη για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου του Αρείου Πάγου. Πρώτος στην ψηφοφορία ήρθε ο Ιωσήφ Τσαλαγανίδης.

Πηγή: ereportaz.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ