Στην Ελλάδα εκδόθηκε χθες από τις Βουλγαρικές αρχές ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή,ο οποίος απολογήθηκε στον ανακριτή.

Τόσο αυτός όσο και ο αδελφός του αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή με το φόνο.

«Ο αδελφός μου και εγώ δεν έχουμε καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη της ανθρωποκτονίας του Ι. Μακρή. Μάλιστα τα στοιχεία της δικογραφίας καταδεικνύουν ότι δεν βρισκόμασταν καν πλησίον του τόπου τέλεσης την κρίσιμη ώρα, ούτε καν προσομοιάζουμε σωματοτυπικά με τον εικονιζόμενο δράστη στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας…

Μάλιστα την ώρα της ανθρωποκτονίας, η κεραία του κινητού μου τηλεφώνου εκπέμπει στην πλατεία Νυμφών στη Γλυφάδα! Αν ήμασταν οι δράστες της αποτρόπαιας πράξης γιατί να αφήσουμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμέναμε τα πλήρη γενετικά μας αποτυπώματα;

Αν ο αδελφός μου ήταν αυτός που κατηγορείται γιατί πήγε με φίλο του τον Απρίλιο του 2014 στην Αθήνα και προέβη σε μίσθωση αυτοκινήτου από το ίδιο γραφείο ενοικιάσεως στη Γλυφάδα, κίνηση η οποία οδήγησε τελικά στην σύλληψή του;» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν ωστόσο από τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ