Με περισσότερα από 100 κιλά κοκαΐνης εντοπίστηκε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής της Μαρτινίκα, Ζαν-Μανουέλ Νεντρά (Jean-Manuel Nedra), που αγωνίζεται στην Aiglon du Lamentin, με τη σύντροφό του στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκόλ του Παρισιού κρυμμένα σε βαλίτσες, σύμφωνα με ανακοίνωση των γαλλικών αρχών την Πέμπτη (5/1).
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο μέσος επιθετικός της Μαρτινίκα το ζευγάρι οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη (4/1), ενώ στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής κρίθηκε προφυλακιστέος και η σύντροφός του αφέθηκε ελεύθερη υπό δικαστική επιτήρηση.
Η τεράστια ποσότητα που βρέθηκε, εντοπίστηκε σε έναν έλεγχο ρουτίνας του αεροδρομίου, χωρίς προηγούμενες πληροφορίες από τη συνοριακή αστυνομία.
«Χωρίς να γνωρίζουμε τον βαθμό εμπλοκής του, μάθαμε ότι ένας παίκτης μας συνελήφθη στο Ρουασί για λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Ας είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ για να συνεχίσουμε το έργο της εκπαίδευσης μέσω του αθλητισμού, να καταπολεμήσουμε αυτή τη μάστιγα, να προστατεύσουμε και να προειδοποιήσουμε τους νέους μας για τους κινδύνους, τις συνέπειες και τις καταχρήσεις αυτού του περιβάλλοντος», ανέφερε στην επίσημη ανακοίνωσή της στον τοπικό Τύπο, η Aiglon du Lamentin.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ