Τρία ακόμη άτομα αναζητούν οι Αρχές για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία, από τα οποία προκύπτει η συμμετοχή τους στην υπόθεση, στην οποία εκτιμάται πως είχαν περιφερειακό ρόλο. Τα βασικά μέλη της συμμορίας ήταν οι τρεις συλληφθέντες σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για 12 αδικήματα και θα απολογηθούν την Πέμπτη.
Μεταξύ αυτών, και το αρχηγικό στέλεχος της ομάδας.
Πρόκειται για τον 34χρονο που οργάνωσε και την απαγωγή.
Ο 34χρονος, που φέρεται ως εγκέφαλος της απαγωγής, είχε αποφυλακιστεί πριν από δύο χρόνια και ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και για τον λόγο αυτόν σχεδίασε την απαγωγή του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση.
Οι τρεις δράστες ανέφεραν ότι δεν γνώριζαν προσωπικά τον επιχειρηματία, αλλά είχαν πληροφορίες για την οικονομική του επιφάνεια, καθώς έμεναν στην περιοχή όπου έχει την επιχείρησή του.
Τον στοχοποίησαν μελετώντας τις αναρτήσεις του στα social media, αφού έβλεπαν τον τρόπο ζωής του και γνώριζαν πως έχει χρήματα.
Εκτός από τον 34χρονο, συνελήφθη μια 39χρονη και ο 41χρονος σύζυγός της. Σημειώνεται πως οι δύο άνδρες έχουν ομολογήσει την εμπλοκή τους,  ενώ ακόμα η γυναίκα δεν έχει “σπάσει” και αρνείται τα πάντα.
Η 39χρονη έχει μαγαζί με ρούχα στα δυτικά προάστια. Φέρεται να συμμετείχε στην παρακολούθηση που είχε γίνει πριν από την απαγωγή και να έβρισκε τα κινητά τηλέφωνα μιας χρήσης με τα οποία πραγματοποιήθηκαν οι επικοινωνίες με την οικογένεια για τις διαπραγματεύσεις.

Γλεντούσαν στο Κολωνάκι

Οι τρεις που έχουν ήδη εντοπιστεί -το ζευγάρι δηλαδή και ο φίλος τους- συνελήφθησαν σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι, στο οποίο απ’ ό,τι φαίνεται είχαν πάει αμέσως μετά την παράδοση των λύτρων. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πήγαν σε ένα ακριβό εστιατόριο για να γιορτάσουν το γεγονός ότι είχαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα χέρια τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ