Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, ισχυριζόμενος ότι ο ηθοποιός χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις προς το πρόσωπο του σε σατιρική του εκπομπή.
Ο υπουργός Ανάπτυξης σε δήλωση του, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «ποτέ δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου».
Σημειώνεται, ότι ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο βίντεο της εκπομπής του είχε αναρτήσει στο YouTube, αναφέρονταν στην κοπή πίτας του υπουργού Ανάπτυξης και «προέτρεψε» τον Άδωνι Γεωργιάδη να «κόψει τον λαιμό του σε ζωντανή μετάδοση», ώστε να συγκεντρώσει «περισσότερο κόσμο» την επόμενη φορά.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω “ανεβάσει” ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα.
Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.
Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη.
Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ