Δύο χρόνια μετά την εξαφάνισή της Άρτεμης, μια μαρτυρία φέρνει νέα τροπή στην υπόθεση.
Πρόκειται για την κατάθεση μιας γυναίκας στο Ανθρωποκτονιών, η οποία ισχυρίζεται ότι είδε την νεαρή κοπέλα στη Σουηδία την περίοδο των Χριστουγέννων.
«Με έξοδα της οικογένειας έφεραν τη μάρτυρα στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει και περιμένουμε τις εξελίξεις. Αυτό που θέλω να καταθέσω εγώ και η οικογένεια είναι ότι παρόλο που έχει κρατηθεί το υλικό από κάμερες στο Γκέτεμποργκ, εμείς ακόμα δεν το έχουμε δει και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως πρόκειται για την Άρτεμη. Περιμένουμε εδώ και δυόμιση μήνες», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Αναστάσιος Ντούγκας.
Μάλιστα, κατήγγειλε μεγάλη καθυστέρηση των αρχών και εξέφρασε τον φόβο ότι το υλικό μπορεί να χαθεί.

Τι υποστηρίζει η μάρτυρας

Η μάρτυρας είχε υποστηρίξει ότι είδε την Άρτεμις Βασίλη σε εμπορικό κέντρο στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, παρέα με δύο κοπέλες και έναν άνδρα, ο οποίος την αποκάλεσε «Έμι», ενώ την άκουσε να μιλάει αγγλικά και αλβανικά.
Όταν αντιλήφθηκε ότι μοιάζει με την εξαφανισμένη Άρτεμις, η γυναίκα τη ρώτησε αν είναι αυτή και εκείνη τράπηκε αμέσως σε φυγή. Ωστόσο, η μάρτυρας η μάρτυρας κατάφερε να συγκρατήσει κάποια από τα στοιχεία της πινακίδας και οι σουηδικές αρχές προσπαθούν να τα ταυτοποιήσουν.
Η μάρτυρας είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της κοπέλας, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Σουηδία και συναντήθηκαν μαζί της. Όπως είχε δηλώσει ο δικηγόρος της οικογένειας της Άρτεμις έδειχνε πεπεισμένη ότι το κορίτσι που είδε ήταν εκείνη.

«Διαρρέουν ότι η Άρτεμις έχει βρεθεί»

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Άρτεμις κατήγγειλε μεγάλη καθυστέρηση των αρχών στην έρευνα και εξαπέλυσε πυρά κατά του αστυνομικού τμήματος Κορωπίου.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι κάποιος στην περιοχή γνωρίζει τι συμβαίνει στην κόρη του: «Κάποιος ξέρει για την κόρη μου στο Κορωπί και το κρύβει», δήλωσε. Μάλιστα, αποκάλυψε μαζί με τον δικηγόρο του ότι οι φίλες της Άρτεμις διαρρέουν την πληροφορία ότι το κορίτσι έχει βρεθεί.
«Θέλω να κάνω μια έκκληση στην κόρη μου. Αν μας ακούει, αν επιτρέπεται… Να μας πάρει ένα τηλέφωνο ότι ζει, αν της το επιτρέπουν», είπε ο πατέρας της με δάκρυα στα μάτια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ