Η Ένωση Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ) υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών διοργανώνουν την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο για θέματα δικαίου μετανάστευσης, ασύλου και ιθαγένειας στο σταυροδρόμι μιας νέας εποχής, όπως διαμορφώθηκε μετά την πανδημία, τις αυξημένες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές και την ανάληψη νέων και κρίσιμων νομοθετικών πρωτοβουλιών ειδικά στον τομέα του ασύλου.

Το διήμερο αυτό Συνέδριο αποτελεί σημείο συνάντησης και παροχής έγκαιρης πληροφόρησης για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της μετανάστευσης και του ασύλου. Αποτελεί ένα νομικό και κοινωνικό γεγονός που απευθύνεται σε και αφορά άμεσα όλους όσοι εργάζονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στους παραπάνω τομείς, δικηγόρους, δικαστές, νομικούς εν γένει, στελέχη της Διοίκησης, εκπροσώπους οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, κοινωνικούς επιστήμονες, φορείς που δραστηριοποιούνται στα αντικείμενα αυτά και σε οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει μία άμεση και έγκυρη πρόσβαση στην πληροφόρηση για τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις.

Οι εισηγητές του Συνεδρίου προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους και είναι δικηγόροι, practitioners εν γένει, ακαδημαϊκοί, αξιωματούχοι, θεσμικοί εκπρόσωποι, υπηρεσιακοί παράγοντες, δικαστές και επαγγελματίες που έχουν άμεση επαφή με τις εξελίξεις στον τομέα της μετανάστευσης και του ασύλου.

Θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο σε κατατοπιστικές και διαδραστικές συζητήσεις που θα παράσχουν ενημερωμένες πληροφορίες δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία να τεθούν ερωτήματα για όλα τα κρίσιμα θέματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ