Ένα ακόμη τραγικό τροχαίο δυστύχημα ήρθε να προστεθεί στα τροχαία που σημειώθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά και την Παραμονή, έχοντας ως αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο νέων συνανθρώπων μας.
Ενδεικτικά του μεγέθους του προβλήματος είναι τα τροχαία που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, εν μέσω εορτών.
Τα ξημερώματα της Τρίτης (26/12), ένας 24χρονος σκοτώθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα στην Επανομή, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το ΙΧ που οδηγούσε ο 24χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Τραγική ειρωνεία, ο τοίχος στον οποίο έπεσε ο 24χρονος χάνοντας τη ζωή του, ανήκει στο σπίτι του φίλου με τον οποίο διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με αίμα “βάφτηκε” η άσφαλτος τα Χριστούγεννα

Τα ξημερώματα των Χριστουγέννων (25/12) στα Βριλήσσια, δύο νέα παιδιά, ένας 18χρονος και μια 17χρονη, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο. Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι εξετράπη της πορείας του.
Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.
Ένα άλλο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα επί της Λεωφόρου Σχιστού στο Πέραμα όπου ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τραυματισμένα δύο άτομα. Για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Μάλιστα η 22χρονη συνοδηγός και ο 28χρονος οδηγός φέρουν σοβαρά τραύματα και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του “Αττικόν”.
Η 22χρονη συνοδηγός έχασε τα δύο της κάτω άκρα, ενώ ο 28χρονος οδηγός έχασε το ένα πόδι. Οι θεράποντες ιατροί καταβάλουν προσπάθειες να σώσουν το άλλο του πόδι.

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Κυριακής και παραμονή Χριστουγέννων και ένας 22χρονος έξω από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στις 9 π.μ. περίπου, στο 5ο χιλιόμετρο Λάρισας – Ελασσόνας, όταν δύο αυτοκίνητα Ι.Χ. συγκρούστηκαν μετωπικά υπό συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία.
Από τη σφοδρότητα τις σύγκρουσης έχασε τη ζωή του ένας νεαρός, οδηγός του Smart, ενώ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο τραυματίας του δεύτερου οχήματος, αλβανικής καταγωγής και ηλικίας 25 ετών.
Στο σημείο βρέθηκε Αστυνομία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, αλλά και Πυροσβεστική για την πλύση του οδοστρώματος.

518 νεκροί το 2023

Βαρύς είναι ο “φόρος αίματος” στην άσφαλτο για μια ακόμη χρονιά, με 518 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα το πρώτο δεκάμηνο του 2023.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Τροχαία στην Ελλάδα τους πρώτους δέκα μήνες του έτους σημειώθηκαν 492 τροχαία με 518 νεκρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ