Νέα έρευνα για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, με τη δικαιοσύνη να ανοίγει ξανά τον φάκελο για τον ρόλο 9 προσώπων. Τα 9 πρόσωπα κατηγορούνται ότι εμπλέκονται με την αρπαγή και τη δολοφονία του άτυχου φοιτητή τον Αύγουστο του 2012.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι οι γιοι του βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια τόσο πρωτόδικα όσο και στο Εφετείο, καθώς και η σύζυγός του, η οποία είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος. Σήμερα αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του θύματος.

Στον ανακριτή η μητέρα του Μάριου
Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής υπέβαλε σήμερα στον ανακριτή η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φάκελο της δικογραφίας υπάρχει και η έκθεση Καναδού ερευνητή που συντάχθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα αρπαγής και εν συνεχεία δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα το πτώμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, με τους δράστες να εξαφανίζουν στη συνέχεια τα ίχνη του.