Σχέσεις με την τουρκική μαφία και συγκεκριμένα με την εγκληματική οργάνωση του αρχιμαφιόζου, Baris Boyun, ο οποίος συνδέεται με σειρά επιθέσεων στην Τουρκία και ζει ως φυγάς στην Ιταλία, φέρονται ότι έχουν οι έξι νεκροί του μακελειού στην Αρτέμιδα σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν τουρκικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τη Milliyet τα έξι άτομα θεωρούνται στενοί συνεργάτες του Boyun. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ντορούκ Μπ. και τα άλλα ονόματα μεταξύ των δολοφονηθέντων ήταν στενοί άνθρωποι του αρχηγού της συμμορίας Boyun.
Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο Ντορούκ Μπ., είχε διαφύγει από την καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογκουζχάν Χ. είχαν ξεφύγει από καταδίωξη της αστυνομίας και είχαν εξαφανιστεί σε δάσος στην περιοχή Τσεκμέκοϊ της Κωνσταντινούπολης.
Ο Ογκουζχάν Χ. συνελήφθη από την Οργανωμένη Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης στη συνοριακή διάβαση ενώ κατευθυνόταν παράνομα προς τη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα.
Ο αρχηγός του εγκληματικού δικτύου Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος ζει στην Ιταλία ως φυγάς είναι γνωστός για τις συμμορίες εκτελεστών μοτοσικλετιστών που ίδρυσε στην Κωνσταντινούπολη. Η εγκληματική οργάνωση όπως αναφέρει ακόμα η Milliyet είχε δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό. Σε αυτές τις επιθέσεις είχαν πυροβοληθεί ο Εμιρτζάν Γιλμάζ στην Αμπασιά, ο Εντίπ Γιαλτσίν στη Γεωργία και ο Χαλίλ Άι στη Γαλλία. Ο Γκιούλμπέι Ντιλσίζ, ο οποίος σκότωσε τον Άι, σκοτώθηκε επίσης σε μια αιματηρή ενέργεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ