Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ηχητικό ντοκουμέντο από τον διάλογο μεταξύ του πλοιάρχου και του υπάρχου μετά τη μοιραία πτώση του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, ύστερα από σπρώξιμο στον καταπέλτη.
Σύμφωνα με την τηλεόραση του Mega, οι δυο τους αποκάλεσαν τον άτυχο Αντώνη «μ@@@@α παλαβό», ενώ ο πλοίαρχος έδωσε εντολή στον ύπαρχο να… μην πει πολλά για το τι έγινε.

Αναλυτικά οι διάλογοι:

Πλοίαρχος: Ρε τον μ…ρε. Τώρα οικονομίσαμε. Δεν τον έσπρωξε το πλήρωμα. Πήγε να τον βγάλει το πλήρωμα. Πάρε μία τον… θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε… μη πει πολλά.
Ύπαρχος: Αυτός είχε ξεκινήσει το βαπόρι και πήγαινε μπροστά και πήγε να ανέβει πάνω στον καταπέλτη…δίπλα, δίπλα. Στον καταπέλτη ήταν. Ένας παλαβός ήταν. Εκείνη την ώρα που έδεσαν εγώ τον κάβο ήταν δίπλα μου. Του λέω: «Ταξιδεύεις;» όχι μου λέει και μετά ανέβηκε, μπαίνει μέσα.
Πλοίαρχος: Αμέσως ενημέρωσα το traffic και το λιμενικό. Έκοψα και την κίνηση, έκανα κράτη για να μειώσω τα απόνερα. Μετά δεν ξέρω τι έγινε από εκεί. Εγώ τον είδα ναι. Μάλιστα τον είδε και το Έλυρος, φώναξε ο καπετάνιος από το Έλυρος…κολυμπούσε.
Ύπαρχος: Του λέω βγες έξω…βγες έξω.
Πλοίαρχος: Ο αξιωματικός που τον είδε κολυμπούσε.
Ύπαρχος: Πάει να βγει έξω… βγαίνει έξω, ξανά μπαίνει μέσα και έπεσε στην θάλασσα.
Πλήρωμα: Αυτός ήταν απέξω.
Ύπαρχος: Ναι, είχαμε κλείσει καταπέλτη, των οχημάτων, ναι. Αυτός ήταν στη πίντα, καθότανε και μετά πήρε δρόμο να μπει μέσα. Τελευταίος, τελευταίος. Είχαμε ξεκινήσει, προχωρούσε το βαπόρι μπροστά. Είχαμε αμολήσει, ναι.
Πλοίαρχος: Ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Πώς έγινε αυτό ρε…;
Ύπαρχος: Τίποτα, δεν με βλέπω καλά.

«Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός»

Στη συνέχεια, και σύμφωνα πάντα με την τηλεόραση του Mega, ο ύπαρχος ανέφερε πως νόμιζε πως επρόκειτο για «μαύρο, Πακιστανό» που δεν είχε εισιτήριο.
«Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός. Γιατί καθόταν εκεί απ’έξω και γύριζε γύρω-γύρω. Μα δε μας έδειξε κανένα εισιτήριο εμένα. Εμένα το μόνο που μου είπε “εγώ θα ταξιδέψω”», ακούγεται να λέει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ