Δύο άντρες στη Λευκάδα έκλεψαν καλώδια συνολικής αξίας 15.000 ευρώ και συνελήφθησαν. Η κλοπή έγινε σε υπηρεσία του Δήμου Λευκάδος και συγκεκριμένα σε μονάδα επεξεργασίας λυμάτων, την Παρασκευή.

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας οι δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη κλοπή.

Μάλιστα, τμήμα από τα κλοπιμαία καλώδια εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Λευκάδας και παραδόθηκε στον αρμόδιο του Δήμου.

Έκλεψαν καλώδια: Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες το απόγευμα, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δυο ημεδαποί (25 και 18 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών και συνελήφθησαν, καθώς από την έρευνα τους προέκυψε ότι, απογευματινές ώρες της Παρασκευής (22.03.2024), αφαίρεσαν από εγκαταστάσεις μονάδας επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Λευκάδας, καλώδια συνολικής χρηματικής αξίας -15.000- ευρώ.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον υπεύθυνο του Δήμου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ